0591-245200
Hulp in een digitale wereld

Hulp in een digitale wereld

even appen?
Hulp in een digitale wereld

Uw hulp in een digitale wereld

Vindt u het lastig om te internetbankieren of uw DigiD te gebruiken? Dan helpt SmartStart Emmen u graag! Ik ben Mitchel Koops en ik bied als zelfstandig computerhulp deskundige rustige en duidelijke uitleg aan huis voor inwoners van Emmen en omstreken.

In begrijpelijke taal leg ik uit hoe u veilig kunt internetbankieren bij uw bank. Ik neem stap voor stap door hoe u kunt inloggen op uw computer, laptop, tablet of telefoon. Daarnaast kan ik u ook helpen met uw DigiD en hoe u belangrijke zaken kunt regelen op overheidswebsites. U krijgt van mij alle tijd om het eigen te maken.

Mijn dienstverlening is met name gericht op mensen die wat meer moeite hebben met de digitale wereld. Na afloop van mijn bezoek ontvangt u indien gewenst een duidelijke handleiding, waarin alle stappen nog eens helder zijn uitgelegd. Zo kunt u alles rustig nalezen en in uw eigen tempo oefenen.

Bij mijn hulp ga ik uiteraard zorgvuldig om met uw privacy. Ik zal nooit vragen naar uw persoonlijke toegangscodes of wachtwoorden. U houdt ten allen tijde zelf de controle over uw eigen bankzaken en overheidsaccounts.

Tijdens mijn bezoek laat ik u stap voor stap zien hoe u veilig kunt internetbankieren en inloggen met uw DigiD. U voert zelf alle handelingen uit op uw eigen computer of tablet. Ik kijk mee en geef uitleg, maar raak uw apparaat niet aan zonder uw toestemming.

Uw veiligheid en privacy staan bij mij voorop. Ik zorg voor een vertrouwde omgeving waarin u in uw eigen tempo en met uw eigen inloggegevens kunt oefenen met internetbankieren en overheidsdiensten. Zo leert u dit stap voor stap zelfstandig en veilig te doen.

Vindt u het eng of lastig om zelf uw bankzaken en overheidszaken online te regelen? Neem dan contact op voor persoonlijke computerhulp aan huis! Ik kom graag bij u langs voor uitleg op maat, zodat u zeker en veilig aan de slag kunt met internetbankieren en uw DigiD.

Contact opnemen