0591-245200
Over mij

Over mij

even appen?
Over mij

Over Mitchel & SmartStart

SmartStart Emmen is opgericht in oktober 2019 door Mitchel Koops. Mitchel is een expert op het gebied van elektrische apparaten, en werkt in en rondom Emmen. Zijn expertise heeft hij ontwikkeld door op jonge leeftijd zelf al veel apparaten te hebben gerepareerd, en na zijn studies heeft hij veel werkervaring opgedaan op het gebied van laptops/computers en mobiele telefonie. Verder heeft hij een aantal jaar bij ASUS gewerkt (laptopfabrikant) en een aantal jaren bij T-Mobile. Hierdoor heeft hij veel ervaring met klanten en apparaten. In zijn werk is hij eerlijk, duidelijk, transparant en vindt hij klanttevredenheid erg belangrijk.

Over mij

Waarom SmartStart?

Bij Smartstart is het belangrijk dat niet alleen de klant geholpen wordt, maar ook wordt vooruitgekeken naar mogelijk nieuwe wensen of problemen. Zo wordt o.a. bij wifi-problemen meestal ook advies gegeven over het abonnement van de provider. Dit kan soms voor de klant onwijs veel kosten besparen. (let wel, ik bied zelf geen internet of tv abonnementen aan). Daarnaast vind SmartStart het belangrijk dat de totale klantervaring goed is, en is er bij klachten het motto: Eerst de klant helpen, dan kijken hoe het intern moet worden opgelost. Zo staat u er nooit alleen voor. En dat is nou een slimme start!

Over mij

Service

Bij SmartStart vinden wij goede service belangrijk. Logisch toch?
Helaas zijn in de praktijk vele voorbeelden waar een goede service ontbreekt.


Wat verstaat SmartStart dan onder goede service?

  • Als klant bent u altijd op de hoogte van de kosten en tarieven.

  • Indien er materiaal vervangen moet worden, of ik het advies geef om materiaal te gaan vervangen dan wordt dit altijd besproken. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.

  • Ik ben eerlijk en denk mee, zelfs als dat betekent dat onze opdracht niet doorgaat, of ik u moeten doorverwijzen naar een ander.

  • U krijgt een duidelijk verhaal. En indien dit gewenst is; ook alles op papier zodat u het later nog eens rustig kunt nalezen.

  • Ik kom indien nodig op locatie, en indien uw computer of laptop mee moet, breng ik deze kosteloos terug.

  • Onderdelen of materiaal wat niet vervangen hoeft te worden, zal ik wanneer u dit geld bespaart ook niet gaan vervangen.

  • Ik verkoop geen abonnementen, en probeer u ook geen producten te verkopen die niet nodig zijn.

  • Ik ga pas weg als u compleet geholpen bent.


Hoe mijn klanten over de service van SmartStart denken, kunt u vinden op de pagina Google Reviews, of bij de recensies op deze website. Klik daarvoor op onderstaande knop.
Lees verder