0591-245200
Langzame computer of laptop?

Langzame computer of laptop?

even appen?

Langzame computer of laptop?

Is uw computer niet vooruit te branden en duurt het erg lang voor deze is opgestart, of duurt het erg lang voor een programma opstart?

Direct contact opnemen

SmartStart helpt u graag!

Na verloop van tijd raakt een harde schijf van een computer voller, en zullen er steeds meer processen op de achtergrond draaien.
U ervaart hierin dat de computer traag is met opstarten, maar ook langzamer is bij het uitvoeren van programma’s of taken.

Voor veel mensen een reden om een nieuwe laptop of computer aan te schaffen.

Gelukkig kunt u (in vergelijking met een nieuw apparaat) voor een relatief laag bedrag weer een snelle laptop of computer krijgen die weer jaren mee kan.
Hiervoor kunt u gebruik maken van de service van SmartStart.


Veel oudere pc’s of laptops bevatten nog “oude” harde schijven.
Dit zijn schijven met draaiende delen (zie het als een cd-rom). Door het vervangen van deze schijf naar een SSD-schijf, en het leegmaken van het opstartmenu wordt uw computer weer snel.

De kosten voor een nieuwe schijf ligt tussen de € 69,99 & € 99,99 (afhankelijk van de benodigde grootte van de hardeschijf). Het overzetten, leegmaken van het opstartmenu, en het ophalen en afleveren gebeurt in anderhalf uur.
Het arbeidstarief is € 65,- incl. btw per uur.


Wij maken uitsluitend gebruik van nieuwe schijven van het merk Samsung..
In het overzetten maken wij een exacte cloon van uw computer, waardoor u al uw bestanden houdt, en op dezelfde plek houdt.
Mocht een laptop of computer dusdanig langzaam zijn dat dit niet het gewenst effect zal krijgen, dan krijgt u van ons een eerlijk advies, en kijken wij samen met u naar een alternatief.

Vooraf wordt altijd getimed wat de daadwerkelijke tijd is voor het opstarten, en achteraf wordt dit nogmaals gedaan zodat u duidelijk het effect kan zien.
In de praktijk zijn er veel voorbeelden waarin er pc's binnenkomen met een opstarttijd van ruim 5 minuten. Deze krijgen in de nieuwe meting vaak tijden onder de 30 seconden.

Langzame computer of laptop? Langzame computer of laptop?

Neem contact met Mitchel op!

Niet zeker of ik je kan helpen? Geen probleem, u mag vrijblijvend contact met mij opnemen. Dat doet u via onderstaande contactformulier, of door telefonisch contact met mij op te nemen.