0591-245200
Senioren computer hulp

Senioren computer hulp

even appen?
senioren computer hulp

Senioren computer hulp

Senioren computer hulp | Vindt u het soms moeilijk om via internet uw bankzaken te regelen of in te loggen met uw DigiD? Dan kan ik u daarbij helpen!

Mijn naam is Mitchel Koops en ik bied als zelfstandig computerdeskundige rustige uitleg bij u thuis voor inwoners van Emmen en omgeving.

In makkelijke taal leg ik uit hoe u veilig kunt internetbankieren bij uw bank. Stap voor stap neem ik met u door hoe u kunt inloggen op uw computer, laptop, tablet of telefoon. Ook kan ik u helpen met uw DigiD en hoe u belangrijke zaken kunt regelen op overheidswebsites. U krijgt van mij alle tijd om het zelf te leren.

De senioren computer hulp is vooral gericht op mensen die wat meer moeite hebben met de digitale wereld. Na mijn bezoek kunt u, als u wilt, een duidelijke handleiding krijgen. Daarin staan alle stappen nog eens helder uitgelegd. Zo kunt u alles rustig nalezen en in uw eigen tempo oefenen.

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met uw privacy. Ik zal nooit vragen naar uw persoonlijke codes of wachtwoorden. U houdt altijd zelf de controle over uw bankzaken en overheidsaccounts.

Tijdens mijn bezoek laat ik u stap voor stap zien hoe u veilig kunt internetbankieren en inloggen met uw DigiD. U voert zelf alle handelingen uit op uw eigen computer of tablet. Ik kijk mee en geef uitleg, maar raak uw apparaat niet aan zonder uw toestemming.

Uw veiligheid en privacy staan bij mij voorop. Ik zorg voor een vertrouwde omgeving waarin u in uw eigen tempo met uw eigen inloggegevens kunt oefenen. Zo leert u dit stap voor stap zelf veilig te doen.

Vindt u het spannend of lastig om zelf uw bankzaken en overheidszaken online te doen? Bel mij dan voor persoonlijke computerhulp aan huis! Ik kom graag bij u langs voor uitleg op maat. Zo kunt u met een gerust hart aan de slag met internetbankieren en uw DigiD.

Afspraak maken