0591-245200
Computerhulp Emmen | Mitchel Koops van SmartStart Emmen

Computerhulp Emmen | Mitchel Koops van SmartStart Emmen

even appen?
mitchel

Problemen met uw pc?

Computerhulp Emmen | We maken het allemaal wel eens mee. De laptop of computer wil niet meer opstarten, is ontzettend traag of u heeft een ander probleem. Er zijn wel honderden problemen op te noemen die ervoor kunnen zorgen dat u niet meer goed kunt werken op uw computer. Het is dan niet altijd nodig om direct een nieuwe computer of laptop te kopen. Soms kan een kleine aanpassing ervoor zorgen dat uw apparaat weer loopt als een zonnetje.

Mitchel Koops van SmartStart is al jarenlang gespecialiseerd in het verhelpen van problemen met computers, laptops, maar ook bijvoorbeeld smartphones of problemen met het WiFi. Heeft u een probleem en bent u benieuwd of Mitchel dit voor u kan oplossen? Lees dan even verder of neem gerust vrijblijvend contact op met Mitchel.

Contact opnemen

Computerhulp Emmen | Hoe gaat het in zijn werk?

U mag natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met SmartStart Emmen. Dat kan door te bellen, appen of door het online contactformulier in te vullen. Aan de hand van uw probleem bepaalt Mitchel dan of hij u hierbij kan helpen. Daarnaast geeft hij vooraf altijd een inschatting van de kosten die hij zal maken. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Ook wanneer Mitchel denkt het probleem niet te kunnen verhelpen zal hij dit vooraf aangeven.

Wilt u gebruikmaken van de diensten van Mitchel, dan zal hij altijd eerst van tevoren een schatting maken van de kosten. Zo weet u al een beetje wat u kunt verwachten en zal u niet voor onverwachte hoge kosten komen te staan. Het uurtarief voor het repareren van een apparaat is altijd € 65,- incl. btw. Het is ook mogelijk om bij u thuis te komen om ter plaatse de reparatie uit te voeren of om wellicht het apparaat mee te nemen en na reparatie weer bij u thuis af te leveren.