0591-245200
Computer reparatie Emmen | Schakel SmartStart in

Computer reparatie Emmen | Schakel SmartStart in

even appen?
mitchel

Problemen?

Computer reparatie Emmen | We hebben er allemaal wel eens last van. De computer of laptop werkt niet naar behoren. Misschien is deze erg langzaam geworden, of wellicht ben u een belangrijk mapje kwijt geraakt. Wat het probleem ook is, vaak kan het goed verholpen worden.

Loopt u aan tegen een probleem wat u niet zelf kunt oplossen? Schakel dan Mitchel in van SmartStart Emmen. Hij is gespecialiseerd in reparatie van computers en laptops. Woont u binnen het werkgebied dan kan hij het apparaat ook meenemen of desnoods de reparatie bij u thuis uitvoeren.

Contact opnemen

Computer reparatie Emmen | Hoe werkt het?

U kunt Mitchel bellen of gebruikmaken van zijn online contactformulier. Aan de hand van uw verhaal zal hij bepalen of hij u kan helpen. U mag altijd vrijblijvend van tevoren informeren naar de mogelijkheden.

Mitchel zal altijd van tevoren een schatting maken van de kosten. Zo weet u een beetje wat u kunt verwachten en zal u niet voor onverwachte hoge kosten komen te staan. Het uurtarief voor het repareren van een apparaat is altijd € 65,- incl. BTW. Het is ook mogelijk om bij u thuis te komen om ter plaatse de reparatie uit te voeren of om wellicht het apparaat mee te nemen en na reparatie weer bij u thuis af te leveren.